OUG 8/2014
May 26, 2016
Comunicat inscriere practica Constanta – 22.07.2014
July 22, 2016
Show all

Comunicat inscriere practica Bucuresti – 22.07.2014

Institutul Notarial Roman, in parteneriat cu Economic Confort , Loop Operations și Universitatea din Bucuresti anunță începerea înscrierilor la stagiul de practică derulat în cadrul proiectului ID 138698 ”Începe cu dreptul cariera ta!”, pentru perioada iulie – septembrie 2014.

Stagiul de practică este realizat conform planului de învăţământ al Universităţii din Bucureşti pentru practica de specialitate (respectiv 2 săptămâni pentru anii I şi II licenţă, 3 săptămâni pentru anul III licenţă) şi se realizează la sediul partenerilor de practică, ce vor fi selectaţi din rândul organizaţiilor/instituţiilor cu activitate relevantă în domeniul juridic. Din partea partenerilor de practică, vor exista tutori desemnaţi care vor îndruma participanții pe toată durata stagiului de practică.

Înscrierea la stagiile de practică derulate în cadrul proiectului se poate realiza prin completarea forumularelor de înscriere disponibile pe site-ul: www.ec-confort.ro, www.bucuresti-practica-inr.ro sau prin transmiterea unui e-mail la adresa: bucuresti@institutulnotarial.ro.

Download : Comunicat inscriere practica Bucuresti

 

Disclaimer:

 „Conținutul acestui material reflectă exclusiv punctul de vedere al Economic Confort SRL  și Comisia Europeană nu este responsabilă de modul în care pot fi utilizate informațiile cuprinse în comunicare sau publicare.”