Mobilitate proiect Erasmus+
January 13, 2017
Job – Shadowing 15- 19 mai 2017 Lisbona, Portugalia
May 9, 2017
Show all

Anunt-Erasmus+ Training Wizards – NLP Accelerator- Mobilitate 2

In perioada 04.03.2017 – 11.03.2017 s-a desfasurat cea de-a doua mobilitate din cadrul proiectului Training Wizards – NLP Accelerator 2016 – 1 – RO01 – KA104 – 023583, la Lisabona, Portugalia. La aceasta mobilitate au participat 7 persoane din consortiul format din SC. R4 – Consultanta si Formare Profesionala SRL, SC. Economic Confort SRL si Asociatia IQ Level. Participantii au beneficiat de un curs de formare in NLP for management and motivation activities in training context, sustinut de partenerul portughez 4Emes – Consultores Associados Lda.

In cadrul activitatii de formare,  participantii au dobandit urmatoarele competente:

  • cunoasterea principiilor de baza in NLP (puterea mintii, cunoasterea experientiala, proiectarea dorintelor etc).
  • cunoasterea metodelor de lucru pentru integrarea NLP in activitatea de formare (fie in modalitatea de a realiza design-ul de curs, fie in modalitatea de elaborare a materialelor, de prezentare a materiei, de comunicare si interrelationare cu cursantii, etc)
  • cunoasterea mai aprofundata, dintr-o alta perspectiva, a instrumentelor de adaptare a procesului de formare la profilul cursantilor si la dinamica de grup
  • cunoasterea metodelor practice de punere in aplicare a metodelor NLP si de identificare a momentelor oportune pentru aceste exercitii.
  • capacitatea de a transmite la randul lor din cunostintele acumulate
  • capacitatea de a motiva si de a trezi interesul pentru educatie si formare in randul adultilor.

Urmatoarea activitate in cadrul proiectului va consta intr-un stagiu de job-shadowing, care va avea loc in perioada 15.05.2017 – 19.05.2017, la Lisabona, Portugalia, unde vor participa un numar de 5 persoane.

 

Disclaimer:

 „Conținutul acestui material reflectă exclusiv punctul de vedere al Economic Confort SRL  și Comisia Europeană nu este responsabilă de modul în care pot fi utilizate informațiile cuprinse în comunicare sau publicare.”