Anunt-Erasmus+ Training Wizards – NLP Accelerator- Mobilitate 2
March 15, 2017
Agenda – Erasmus – Stagio Job Shadowing
May 11, 2017
Show all

Job – Shadowing 15- 19 mai 2017 Lisbona, Portugalia

In perioada 15 mai 2017 – 19 mai 2017 va avea loc ultima mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ “Training Wizards – NLP Accelerator”  2016 – 1 – RO01 – KA104 – 023583, proiect cofinanţat prin programul ERASMUS+, AK1, program al Uniunii Europene.

La aceasta mobilitate vor participa un numar de 5 persoane din consortiul format din S.C. R4 – Consultanta si Formare Profesionala S.R.L., S.C. Economic Confort S.R.L. si Asociatia IQ Level si se va concretiza prin desfasurarea de activităţi de tip job-shadowing in diverse organizatii de formare profesionala din Portugalia.

Participanții vor avea oportunitatea de a participa si de a observa activități de instruire, de a analiza si de a studia activitatea formatorilor și modul în care aplică conceptele și tehnicile NLP în sesiunile de formare de zi cu zi. Pentru ca participantii sa aiba experiente complexe de invatare, organizatorul va facilita experientele Job-Shadowing in diferite contexte.

Atasat puteti consulta agenda mobilitatii.

 

Disclaimer:

„Conținutul acestui material reflectă exclusiv punctul de vedere al S.C. Economic Confort S.R.L. și Comisia Europeană nu este responsabilă de modul în care pot fi utilizate informațiile cuprinse în comunicare sau publicare.”