OUG 25/2016
September 15, 2016
Mobilitate proiect Erasmus+
January 13, 2017
Show all

Anunt implementare proiect – 29.09.2016 – Proiectul „Training Wizards – NLP Accelerator”

Proiectul „Training Wizards – NLP Accelerator”

ID – 2016-1-RO01-KA104-023583 este un proiect finanţat prin programul ERASMUS+, AK1.

Motivatia acestui proiect a fost data, pe de o parte , de constientizarea eternei schimbari a societatii moderne si dorinta de atine pasul cu aceste schimbari, prin introducerea de elemente noi in activitatea curenta, pe de alta parte, dorinta de implementare a unui proiect de mobilitate este data de nevoia de a invata tehnici si metode noi de motivare, de atragere a adultilor catre educatie, de a schimba perceptia societatii legata de formare si oferirea unei noi experiente de formare.

Programul Erasmus+ „Training Wizards – NLP Accelerator” sprijina activitatile de mobilitate in scop educational, avand ca scop sporirea competentelor cheie si a abilitatilor personalului din invatamantul pentru adulti, pentru a creste calitatea predarii si invatarii in toate formele si a le face relevante pentru nevoile pietei fortei de munca si ale societatii in general. k

Consortiul format in vederea implementarii acestui proiect este format din :

-Societatea comerciala R4 – Consultanta si Formare Profesionala S.R.L.—coordonator de consortiu si organizatie de trimitere

-Societatea comerciala Economic Confort S.R.L.–organizatie de trimitere

-Asociatia IQ Level –organizatie de trimitere

Partenerul ales pentru acest proiect este Societatea 4emes -Consultdores Associados, Lda. din Portugalia si este organizatie gazda

Obiectivele proiectului sunt:

1. imbunatatirea nivelului de competente ale formatorilor si indrumatorilor de practica prin introducerea elementelor NLP in activitatea de formare, in vederea motivarii, stimularii si incurajarii cursantilor, a schimbarii atitudinii acestora fata de educatie, munca, societate.

2. cooperarea transnationala in vederea obtinerii de cunostinte noi privind cele mai moderne tehnici de predare/evaluare/elaborare documente si asigurarea unui parteneriat pe termen lung cu furnizorul de formare portughez.

”SC. Economic Confort SRL este inscrisa in registrul de evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal”
Download : Anunt implementare proiect

 

Disclaimer:

 „Conținutul acestui material reflectă exclusiv punctul de vedere al Economic Confort SRL  și Comisia Europeană nu este responsabilă de modul în care pot fi utilizate informațiile cuprinse în comunicare sau publicare.”